Ajuntament de Suera

Salutació de l'Alcalde
Escut

Alcalde

Una salutació i passe....endavant.

Fa catorze anys quan vam iniciar la festa "Suera: Un poble al carrer", mostra etnològica d'usos, costums i tradicions que avui és referent i model d'altres mil festes que han nascut en molts altres municipis de la província, dèiem que "miràvem a l'aire per a guanyar el demà, que volem recuperar el passat per conquerir el futur". Ara som ja Municipi Turístic, estem al Parc Natural de la Serra D'Espadà i volem continuar en el camí elegit: unir tradició i web, poble i globalització, ruralitat i progrés.

Les societats avançades del segle XXI permeten que alguns llocs comuns i prejudicis establerts ja no siguen vàlids. Els pobles d'interior estem ací, volem comptar i dir la nostra paraula. Tenim moltes coses que mostrar i tot un "ethos", una forma de ser i estar que oferir. Aquesta pàgina web és una ferramenta indispensable en aquest camí, un ventall enorme que ens auri de manera infinita a milers d'ulls i voluntats.

Entre i ens coneixerà un poc més, venim de molt lluny, tenim una història i no estem parats. Associacions culturals,musicals i cíviques fan possible un "Cicle festiu i cultural al Poble de Suera" realment envejable: La mostra etnològica "Suera: Un poble al carrer", Sant Antoni, Sant Blai, Carnestoltes, Concerts de L'Unió Musical Santa Cecília, El Pregó, La fira del Llibre, Els premis Literaris, les eixides del grup de senderisme del Centre Cultural Suera, els Campionats de Columbicultura, les Jornades Musicals, els Campionats de Futbol Sala, les Festes dels Carrers, la Setmana Cultural, a més a més de les Festes D'Agost i les festes Majors al "Santíssim Sagrament i Santíssim Crist de la Clemència".

Ja veu, si vols festa i activitats lúdiques i culturals, tindrà festa i activitats, però si vol, pau, rumor sosegat d'aigua, cant d'ocells i passeig per entre pins i carrasques, podrà arrimar-se tots els matins a la Font de Castro i gaudir d'un bell paratge de la Serra D'Espadà, sempre sota la vigilància imponent i muda del Castell de Mauz.

La Serra D'Espadà, tant prop de la Plana i tan desconeguda, aquest és el nostre gran tresor que a bon segur vostè encara no ha descobert. Suera és una porta, som "una porta a L'Espadà". Aquesta pàgina web vol ser una primera apertura d'eixa porta, després en vindran més, si l'auri no quedara defraudat.

Moltes gràcies, benvinguts i passe, passe endavant! José P. Martí García Alcalde de Suera

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal